Exterieur reiniging Glansrijk Interieur reiniging

Exterieur reiniging Glansrijk Bekleding diepreiniging

Exterieur reiniging Glansrijk lak herstel

Exterieur reiniging Glansrijk lak verzegeling teflon

Exterieur verzorging

 

Het autopoetsen & Detailing, doen wij met heel veel plezier. Het is voor ons een uitdaging om elke klant weer verbaasd te doen staan met het glanzende eindresultaat.   Glansrijk cleaning is een autopoets & auto detailing bedrijf waar kwaliteit voorop staat. Na een autodetailing behandeling kunt u ervan uitgaan dat uw auto glanst als nooit tevoren. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in auto detailing, ook kunt u bij glansrijk cleaning & Smart Repair terecht voor schadeherstel werkzaamheden.

 

voor-en-na-4.jpg.cf

Bij zo’n doffe en verweerde lak als bovenstaande foto, is gewoon poetsen echt niet voldoende en geeft tijdelijke glans, deze lak moet intensief gepolijst worden om de originele kleur weer tevoorschijn te halen.
Het aanbrengen van een High-end wax of een Opti-coat pro behandeling is noodzakelijk voor het behouden van de ‘nieuwe’ glans.

 

Elke autolak is weer verschillend, zo dus ook elke lakschade. Elke auto vergt dus een verschillend plan van aanpak. Het is van groot belang dat dit zorgvuldig gebeurt, dit vergt precisie en ervaring. Elke auto die bij ons een detailbehandeling krijgt wordt eerst gemeten met een lakdiktemeter. Zo wordt er gecontroleerd op verborgen gebreken en de dikte van de autolak.

 

Auto polijsten

Machinaal polijsten wil nogal eens fout gaan in het reguliere poetswerk. 
Ondeskundig gebruik van de machine kan zichtbare polijstbanen in de lak achterlaten.
Dit mag gewoon een lakdefect genoemd worden, en is duidelijk zichtbaar in de zon. Door de juiste polijstpads, polijstmiddelen en op de juiste manier  
gebruik te maken van de polijstmachine, en een dosis ervaring, garanderen
wij een polijstbaanvrij en spiegelglad resultaat.

 

Auto waxen

Elke autolak en blankelak is weer verschillend, hiermee wordt natuurlijk rekening gehouden in de keuze van de autowaxen waar mee gewerkt wordt.

Heeft u slechte plekken of diepe krassen en bent u ervan overtuigd dat dit gespoten moet worden, dan is het verstandig om contact met ons op te nemen of ons een bezoek te brengen. Meestal kunnen wij de schades repareren met het licht schuren en polijsten van de auto.

Lakcoating Opti-coat pro

Als de auto gepolijst is heeft u de keuze om uw auto te voorzien van een duurzame wax of een Opti-coat pro plus behandeling. Opti-Coat Pro is een permanente coating die autolak over haar eigen levensduur heen kan beschermen! In tegenstelling tot een wax of sealant, zal  Opti-Coat niet af te wassen zijn of slijten. Het fungeert als een tweede, zeer harde, blanke laklaag die bescherming biedt tegen de invloeden van buitenaf. De opti_coat pro behandeling is de meest geavanceerde lak bescherming op de markt. 

Op deze coating geven wij op occasions 5 jaar garantie, en op nieuwe auto’s (binnen 9 maanden van de registratie) een levenslange garantie.

 

Glansrijk Cleaning official applicatie center voor  Opti Coat Pro+

Meer informatie en prijzen

Glasrijk_Stap_1_Autoreniging

Stap_2_Autoreparatie

Stap_3_Autoreinigen.

autoherstelpage