Jacht spotrepair - Glansrijk Cleaning

Jacht spotrepair - Glansrijk Cleaning

Jacht spotrepair - Glansrijk Cleaning

Jacht spotrepair - Glansrijk Cleaning

Jacht spotrepair

Spotrepair is het plaatselijk herstellen en spuiten, van de lakschade aan uw jacht of boot. Dit is een kostenbesparende techniek met een glansrijk resultaat. Als echte liefhebber van boten, weet ik als geen ander dat lakschades aan de boot een grootte ergenis zijn. Bijna elke watersportliefhebber komt het wel eens tegen, schade door een kleine aanvaring, aanlegschade, schade door schurende fenders. Dit soort schades kunnen tegenwoordig op locatie hersteld worden.

Het schadeherstel proces

De plaatselijke schade aan uw boot word eerst ontvet en geschuurd. De plamuur word op de de schade aangebracht, en deze laten we drogen. Als de plamuur droog is word deze geschuurd, van grof schuren naar steeds fijner schuren. Het oppervlak moet spiegelglad worden. Het geheel word nu weer goed ontvet.

Het spuiten van de schade

We zetten nu eerst het geplamuurde oppervlakte in de gondverf, en schuren ook dit nog na. Nu ontvetten we ruimschoots op en om de plek waar de spotrepair uitgevoerd gaat worden. De juiste kleur word aangemaakt en aangebracht. Uw dierbare vaartuig is weer als nieuw. Ook kunt u bij ons terecht voor interieur schades en jachtlak verzegelingen. Wij werken op locatie door heel Nederland

Stap_1_bootreininging

Stap_2_Autoreparatie

Stap_3_Bootreinigen

bootherstelpage