Glansrijk Cleaning - Interieur reiniging

Glansrijk Cleaning - Interieur reiniging

Glansrijk Cleaning - Interieur reiniging

Glansrijk Cleaning - Interieur reiniging

Interieur reiniging auto

Interieur reiniging van het interieur is per auto altijd weer verschillend. De auto word grondig uitgezogen, de hemel word gereinigd, de stoelen worden geshampooreld, roosters en luchtkanalen worden gereinigd.

Glansrijk Cleaning - Interieur verzorging HarderwijkMet een speciale op hogelucht werkende reinigings machine, word zorgvuldig de vloer en de moeilijkere berijkbare plekken gereinigd. Het kunststof of leder word afgenomen en word geïmpregneerd met een anti statische beschermer.

U had misschien al bedacht dat het een uitstekend idee is om uw auto-interieur te desinfecteren, aangezien je veel dingen aanraakt voordat je in je auto stapt. Bovendien is het een afgesloten ruimte, en misschien heeft je passagier wel een paar keer moeten niezen in je auto. Dit is ook de reden dat wij na de grondige reiniging een ozonbehandeling altijd aanraden. Ozon is bijzonder effectief tegen micro-organismen waaronder schimmels, gisten, algen, (griep)virussen en bacteriën.

Ozon behandeling

Voor vervelende luchtjes, zoals een hondenlucht, een rooklucht, of een vochtlucht, gebruiken wij de vertrouwde ozongenerator. Eerst word de oorzaak van de vervuiling opgespoord en voledig verwijderd. De ozongenerator word een aantal uren in de auto geplaatst. Het ozon apparaat dood op deze manier alle bacteriën,schimmels, gisten, algen, (griep)virussen die nog aanwezig zijn. Uw auto is weer heerlijk fris en schoon.

Interieur reparaties

Bekledingreparaties, zoals brandgaatjes en scheurtjes zijn kleine beschadigingen die erg goed en mooi te repareren zijn. Ook lederen interieurs die er minder of slecht uitzien worden gerapareerd en/of gespoten in de orginele leder kleur. Uw interieur is weer als nieuw.

Glasrijk_Stap_1_Autoreniging

Stap_2_Autoreparatie

Stap_3_Autoreinigen

autoherstelpage