Lakschade

Lakschade

Lakschade

Lakschade

Lakschade, wat doen we er aan.

Belangrijk is dat elke lakschade, op een zorgvuldige manier zijn aandacht krijgt. Wat de meeste mensen niet weten, is dat dit echt niet veel geld hoeft te kosten. Elke lakschade aan uw auto kan dus op een kostenbesparende en snelle manier hersteld worden.

Geen kwantiteit maar kwaliteit!

Glansrijk cleaning & smart repair maakt gebruik van nieuwe, enoverende schadeherstel technieken. Kwalitatief hoogwaardige materialen en reeds 15 jaar ervaring in auto detailing komt tot uiting in een glansrijk resultaat.

Welke types lak herstel kennen we.

* Steenslagherstel
* Kras herstel
* Vliegroest verwijdering
* Spotrepair
* Uitdeuken zonder spuiten
* Aanslag herstel (Vogelpoep, hars)
* Roest vorming
* Verweerde doffe lak herstellen

Ook verweerde koplampen kunnen we voor slechts een paar tientjes er weer als nieuw bijzetten. Dit inclusief een UV beschermende laag.

Laat uw schade snel herstellen.

Heeft uw auto enig lak herstel nodig? Wacht hier niet te lang mee, lakschades worden al snel grotere schades, door middel van corrosie, roestvorming.

Lakschade voorkomen

Als de auto gepolijst is heeft u de keuze om uw auto te voorzien van een duurzame wax of een Opti-coat pro plus behandeling. Opti-Coat Pro is een permanente coating die autolak over haar eigen levensduur heen kan beschermen! In tegenstelling tot een wax of sealant, zal  Opti-Coat niet af te wassen zijn of slijten. Het fungeert als een tweede, zeer harde, blanke laklaag die bescherming biedt tegen de invloeden van buitenaf. De opti_coat pro behandeling is de meest geavanceerde lak bescherming op de markt. 

Op deze coating geven wij op occasions 5 jaar garantie, en op nieuwe auto’s (binnen 9 maanden van de registratie) een levenslange garantie.

Vragen of Advies

Bent u niet in de gelegenheid om bij ons langs te komen? Het is voor ons een kleine moeite, om bij u langs te komen, en u van passend advies te voorzien.

Stap_1_Autoreparatie

Stap_2_Autoreparatie

Stap_3_Autoreparatie

Lak herstel - Glansrijk Cleaning Harderwijk