Glanrijk_uitdeuken_zonder_spuiten

Glanrijk_Bekleding_spotrepair

Glansrijk velgen reparatie

Glanrijk_Bekleding_reparatie

Kras herstel

Vervelende lakschades aan je auto kunnen op verschillende manieren ontstaan. Vaak kun je er zelf niets aan doen. Vogelpoep, steentjes, takjes, strooizout, kunnen de lak van de auto beschadigen met lak erosie als gevolg. Het is dus belangrijk om de oorzaak zo snel mogelijk te verwijderen, om ergere lakschade te voorkomen.

Kras reparatie

Een oplossing om krasschade te repareren, is door het te matteren en te polijsten. Waneer alleen de blanke lak beschadigd is gaat dit nog vrij gemakelijk. Is de kras groter of te diep, dan zijn er nog verschillende andere alternatieven.

Diepe krassen

Alleen polijsten is nu niet meer voldoende. De diepe kras wordt eerst goed ontvet en geschuurd. Met een heel fijn penseeltje word de kras zorgvuldig ingelakt; bij heel diepe krassen lakken we de kras 2 keer in.

Schuren van de autolak

Als de autolak droog is wordt de lak geschuurd tot het geheel vlak is. Nu gaan we het geschuurde oppervlak in verschillende stappen polijsten, van grof polijsten naar steeds fijner polijsten.

De lak op glans brengen

Nadat de autolak ingelakt, geschuurd, en gepolijst is wordt de lak op glans gebracht. Dit wordt machinaal met een zachte poets pad gedaan. Nu wordt het eindresultaat zichtbaar. Veel mensen staan verbaasd over het resultaat van krasreparatie.

Grote lakschades

Is de schade te groot, zoals een schaafplek, of een kleine deuk met lakschade, dan maken we gebruik van de kostenbesparende techniek spotrepair. Dit is een snelle en goedkope oplossing, die uitstekend op locatie uitgevoerd kan worden.

Stap_1_Autoreparatie

Stap_2_Autoreparatie

Stap_3_Autoreparatie

autoherstelpage