Auto Spotrepair Harderwijk - Glansrijk Cleaning

Auto Spotrepair Harderwijk - Glansrijk Cleaning

Auto Spotrepair Harderwijk - Glansrijk Cleaning

Auto Spotrepair Harderwijk - Glansrijk Cleaning

Wat is spotrepair

Spotrepair is een mooie en slimme manier van autoschadeherstel. Een schade van ongeveer de grootte van een a4tje, aan een bumper of deur is perfect op te lossen met spotrepair.

Bij traditioneel herstel is het gebruikelijk dat de hele bumper of het gehele portier wordt gespoten. Om een mooie overgang te krijgen wordt veelal ook het naast liggend deel mee gespoten. Bij een professioneel uitgevoerde spotrepair houden wij zoveel als mogelijk de originele lak in takt. Alle handelingen worden beperkt tot, op de deel waar de schade zich bevindt

SpotrepairU heeft bijvoorbeeld een enorme schaafplek op uw bumper, vervelend, een bumper spuiten met montagekosten kost al snel rond de € 400.

Voordelen van spotrepair

Voordeel van spotrepair is dat er niet gedemonteerd en gemonteerd hoeft te worden. De schade wordt geschuurd, geplamuurd en daarna plaatselijk gespoten. Gemiddeld kost een spotrepair tussen de €100 en €200. Dit is weer afhankelijk van de grootte van de schade. Het is dus zeer kostenbesparend. En er wordt niets ingeleverd op de kwaliteit. Spotrepair kan eventueel ook op locatie uitgevoerd worden.

Met spotrepair is verrassend veel mogelijk. Bumpers, portieren, schermdelen met oppervlakkige schade, flinke schaven en lichte deuken zijn over het algemeen zeer goed te herstellen met spotrepair. De weinige  beperkingen zijn vooral terug te vinden in de grootte van de schade (groter dan A4) diepe deuken  en als de schade op een liggend delen. Op grote liggende delen als motorkappen en kofferdeksels voeren wij geen spotrepair uit. Soms is het lastig als er midden op een portier “gespot” moet worden.  Bij lichte autokleuren geeft dit soms een onoverkomelijke uitdaging

Door ontwikkelingen op het gebied van watergedragen auto-lak, blankelakken met een laag percentage aan oplosmiddelen en zeer snelle droogtijden kan spotrepair op steeds meer plekken worden ingezet.

Bumperschade

Bumperschade hebben we allemaal wel een keer meegemaakt. De kunststof bumpers zijn erg kwetsbaar, deukjes en scheurtjes komen vaak voor. Dit kan erg mooi gerepareerd worden, door de scheur met speciale kunststof hars te lassen, waarna het na een spotrepair weer als nieuw is.

Er zijn dus veel mogelijkheden wat betreft slim schadeherstel. Laat ons u daarin adviseren, of neem vrijblijvend contact met ons op.

Stap_1_Autoreparatie

Stap_2_Autoreparatie

Stap_3_Autoreparatie

autoherstelpage