Glansrijk Cleaning - Lak verzegeling (teflon)

Glansrijk Cleaning - Lak verzegeling (teflon)

Glansrijk Cleaning - Lak verzegeling (teflon)

Glansrijk Cleaning - Lak verzegeling (teflon)

Lakcoating  Opti-coat Pro

3 Redenen om te kiezen voor een Opti-Coat Pro en/of Opti-Coat Pro plus behandeling

Lakcoating Opti-Coat Pro is een permanente coating die autolak over haar eigen levensduur heen kan beschermen! In tegenstelling tot een wax of sealant, zal lakcoating Opti-Coat Pro niet af te wassen zijn of slijten. Het fungeert als een tweede, zeer harde, blanke laklaag die bescherming biedt tegen de invloeden van buitenaf. De opti-coat pro en de Opti-coat pro plus behandeling is de meest geavanceerde lak bescherming op de markt.

Lakcoating Opti-Coat Pro, een superieure lak coating

Opti-coat pro is een superieure lak coating en de meest geavanceerde Lak bescherming op de markt, die bestand is tegen chemische invloeden, en harder is dan de fabriekslak om zo swirls en krassen te voorkomen.
Met een opti-coat behandeling is de auto makelijker schoon te maken en blijft de auto langer schoon.

 

Lakcoating Opti-coat pro is geen wax of polymeer sealant die zal worden afgebroken gedurende perioden van tijd. Het is een permanente, blanke lak afwerking zeer vergelijkbaar met uw fabrieks blanke lak, alleen vele malen harder, en met een hogere weerstand tegen chemische invloeden.

Het tweede verschil is de dikte van de coating.

Een enkele laag opti-coat is ongeveer 2 micron dik. Ongeveer 100 keer zo dik als een wax of sealant, hierbij meten we maximaal 0,02 micron. Wat dit betekent voor het voertuig is, dat schadelijke invloeden worden geabsorbeerd door de opti-coat coating.

Dit is vooral belangrijk met betrekking tot krassen en swirls die onvermijdelijk ontstaan op uw onbehandelde lak.

De optimale keramische blanke lak(opti-coat pro) is meer dan bescherming. Maar wat onderscheidt het van tal van andere lak beschermings producten op de markt die dezelfde prestatie zeggen te leveren?

Het derde belangrijke verschil is de chemie.

Opti-coat pro is een pre-polymeer dat kruisverbindingen legt, en vormt een permanente film op het oppervlak, samen met een isocyanaat component vormt dat een blanke lak afwerking. Opti-coat pro reageert ook op het substraat waarop het word toegepast, dus het zal niet delamineren.

Wat betreft de duurzaamheid, is het vergelijkbaar met urethra blanke lak. Het zal niet wegspoelen of breken. Opti-coat pro is hittebestendig, heeft een betere chemische bestendigheid, kras & marings weerstand, en afgifte -eigenschappen dan welke auto-coating op de markt.

Lakcoating Opti-coat pro behandeling

De kosten voor een opti-coat pro behandeling hangt af van de leeftijd, staat en formaat van de auto. Meer informatie en prijzen vind u hier.

Testrapport Opti-coat pro

Dat de Opti-coat pro lakcoating een fantastisch product is wisten wij natuurlijk al. Maar om ook u te laten zien dat het product echt uniek in zijn soort is en de beste bescherming voor uw lak levert. Hebben wij besloten om ook het test rapport van dit product met u te delen. Download hieronder het test rapport

Meer informatie op DOWNLOAD TEST RAPPORT

Voor meer informatie bezoek https://opticoatharderwijk.nl

 

Stap_1_Autoreparatie

Stap_2_Autoreparatie

Stap_3_Autoreparatie

autoherstelpage