Glanrijk_uitdeuken_zonder_spuiten

Glanrijk_Bekleding_spotrepair

Glansrijk velgen reparatie

Glanrijk_Bekleding_reparatie

Lakschades, wat doen we er aan.

Belangrijk is dat elke lakschade, op een zorgvuldige manier zijn aandacht krijgt. Wat de meeste mensen niet weten, is dat lakherstel niet veel geld hoeft te kosten. Elke lakschade aan uw auto kan dus op een kostenbesparende en snelle manier hersteld worden.

Geen kwantiteit maar kwaliteit!

Glansrijk cleaning & smart repair maakt gebruik van nieuwe, enoverende schadeherstel technieken. Kwalitatief hoogwaardige materialen en reeds 15 jaar ervaring in auto detailing komt tot uiting in een glansrijk resultaat.

Lakschade voorkomen / Lakcoating Opti-Coat Pro

Lakcoating Opti-Coat Pro is een permanente coating die autolak over haar eigen levensduur heen kan beschermen! In tegenstelling tot een wax of sealant, zal lakcoating Opti-Coat Pro niet af te wassen zijn of slijten. Het fungeert als een tweede, zeer harde, blanke laklaag die bescherming biedt tegen de invloeden van buitenaf. De opti-coat pro behandeling is de meest geavanceerde lak bescherming op de markt. 

www.opticoatnederland.nl

 

Welke types lak herstel kennen we.

* Steenslagherstel

* Kras herstel

* Vliegroest verwijdering

* Spotrepair

* Uitdeuken zonder spuiten

* Aanslag herstel (Vogelpoep, hars)

* Roest vorming

* Verweerde doffe lak herstellen

Laat uw schade snel herstellen.

Heeft uw auto enig lak herstel nodig? Wacht hier niet te lang mee, lakschades worden al snel grotere schades, door middel van corrosie, roestvorming.

Zijn uw koplampen dof of verweerd? Of heeft u een APK-afkeur gekregen op de koplampen van uw auto?

Koop dan geen nieuwe !! Laat ze behandelen bij Glansrijk cleaning.

De koplampen van de meeste moderne auto’s worden gemaakt van plastic in plaats van glas,

Na verloop van tijd verweren en verkleuren deze lampen door de invloed van uv- straling, zure regen, zout en vuil van de weg.

Uw koplampen worden behandeld met een speciale techniek, waardoor in vrijwel alle gevallen de koplampen weer als nieuw worden. Afhankelijk van de door u gekozen behandeling worden de koplampen tenslotte behandeld met een polymeer of keramische coating ter bescherming van het koplampglas. Hierdoor zal u nog jaren plezier van uw koplampen hebben.

Vragen of Advies

Bent u niet in de gelegenheid om bij ons langs te komen? Het is voor ons een kleine moeite, om bij u langs te komen, en u van passend advies te voorzien.

Stap_1_Autoreparatie

Stap_2_Autoreparatie

Stap_3_Autoreparatie

autoherstelpage