Glansrijk-3

Gemotiveerd, gedreven, enthousiast  en echt houden van dit mooie vak is, wat u terug ziet in het eindresultaat.

Kwaliteit is het enige wat telt.

Glansrijk cleaning & smart repair streeft naar het beste en uiterste resultaat wat er te behalen valt. Veel poets bedrijven zijn al snel tevreden, wij gaan een stap verder. Wij maken bij onze behandelingen gebruik van hoogwaardige producten en geavanceerde technieken.

Of het nu gaat om uw dagelijkse auto, uw collectors item of uw oldtimer, Glansrijk Car Detailing is toegewijd om al de wensen en verwachtingen van u als klant te vervullen! We werken niet met goedkope middelen, maar alleen met bewezen top producten. Dit om uitsluitend kwaliteit te leveren aan onze klanten.

Haastige spoed is zelden goed

Goed werk heeft tijd nodig, en die nemen we dan ook. We nemen voor alle auto’s die bij ons komen uitgebreid de tijd en gaan door tot het uiterste resultaat is bereikt! Wij hebben oog voor detail en daarom is perfectie onze hoogste prioriteit.

Een glanzende start

Het onderhouden van de lak is na een detailing behandeling bij ons, kinderlijk eenvoudig geworden. Een emmer met een grid guard en een microvezel handschoen is alles wat u nu nog nodig heeft,  Een tevreden klant is waar wij het voor doen.